NYT FRA HAVNDAL FITNESS

NYHED: Har du lyst til at prøve kræfter med CrossFitness og er du nybegynder? Så kom med de 12 gange, hvor vi kører BEGYNDER-CROSSFITNESS. Tilmeld dig her

 

 

 

 


FEDT EVENT: SUPER ENERGISK 90'ER STEP-AEROBIC EVENT FOR ALLE (også ikke-medlemmer)! Lørdag den 27.april kl.11-13 i Havndal Hallen. BOOK DIN STEPBÆNK HER
NYT: Naturen som træningsplads? Vi starter OutDoor Træning den 24.april kl.19. TILMELD!

 

 

Vil du træne som en RIGTIG KVINDE eller RIGTIG MAND? Så læs mere og tilmeld dig her. Opstart efter nytår.
INFO: bodyART starter igen på mandag den 8.januar kl.19 i gymnastiksalen på Havndal Skole. Se mere her

 

 

INFO: Nybegyndere søges til 10-ugers CrossFitness på lukket hold. Der trænes i 10 uger med start torsdag den 1.februar.
Læs mere og tilmeld dig her

 

NFO: Er du kvinde og medlem af Havndal Fitness? Så tilmeld dig LadyWalk den 27.maj TILMELD DIG HER

 

 

 

 

 


INFO: Kom til CrossFitness tirsdag og torsdag kl.18-19 og div. spinninghold, som bookes i kalenderen herunder :)

HUSK: Medlemmer af Havndal Fitness kan nu selv logge ind og se hvilke kontaktoplysninger, vi har registreret. Se mere under menuen "Medlemmer" eller her

Forsiden Ordensregler
Ordensregler PDF Udskriv Email

Ordensregler og retningslinjer i Havndal Fitness

Medlemskab

Alle er velkomne i Havndal Fitness. Personer under 18 år skal have forældre eller værges underskrift ved indmeldelse. Personer under 15 skal altid træne sammen med et gyldigt medlem over 18 år.

Kontingent og nøglebrik

Medlemskabet er fortløbende og prisen er 150kr pr. måned + betaling for nøglebrik, der opkræves sammen med første kontingentbetaling. Hvis du mister eller beskadiger nøglebrikken, skal du betale for at få en ny. Du er forpligtet til at kontakte Havndal Fitness straks, hvis du mister din nøglebrik. Medlemskabet og nøglebrikken er personlige og må ikke benyttes af andre. Dette vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Betaling og betalings-misligholdelse

Kontingentet opkræves månedsvist og bliver trukket via PBS. Der kan være tilfælde, hvor PBS udsteder girokort. Du kan begynde at træne, når du har gennemgået en instruktion i maskinerne sammen med en instruktør. Adgang til centeret sker vha. en nøglebrik, som du køber ved indmeldelse. Såfremt du ikke betaler kontingent, bliver din nøglebrik deaktiveret og virker ikke før den manglende betaling er indbetalt. Havndal Fitness har til hver en tid ret til at udelukke dig fra træning, hvis kontingentet ikke er betalt.

Opsigelse

Medlemskabet er fortløbende og kan opsiges efter minimum 3 måneders medlemskab, dvs. efter minimum 3 kontingentbetalinger. Medlemskabet kan ikke opsiges fx ved sygdom, ferier, doping o.lign. Ved særlige forhold kan bestyrelsen kontaktes.

Ansvar

Al træning foregår på eget ansvar. Ethvert medlem er selv ansvarligt for at hans/hendes helbred er egnet til at deltage i aktiviteterne hos Havndal Fitness. Havndal Fitness kan ikke drages til ansvar. Regler og retningslinier er udleveret af Havndal Fitness og skal til hver en tid følges. Det præciseres at ingen medlemmer er dækket af forsikring i motionscentret. Det er medlemmernes egen ulykkesforsikring, der skal dække ved eventuelle skader, fejlbevægelser mv.

Brug, opbevaring og videregivelse af personlige oplysninger

De afgivne oplysninger bruges ved oprettelse af medlemskabet, og opbevares strengt fortroligt i et administrationssystem, så længe medlemskabet løber.

Regler i motionscentret

Alle førstegangstrænende tilbydes en instruktion i brugen af maskinerne af en Havndal Fitness-instruktør inden træningen påbegyndes. I forbindelse med træningen skal der benyttes rene indendørs sko og sportstøj. Beklædning er som minimum T-shirt, bukser og indendørs sko. Der må ikke trænes i cowboybukser, arbejdsbukser el.lign. eller udendørs sko. Al omklædning skal ske i hallens omklædningsrum. Du er forpligtet til at efterlade udstyr og øvrige faciliteter i samme stand og på samme sted, som da de blev taget i brug. Maskinerne skal rengøres med sprit og papir efter brug. Du skal medbringe eget sved-håndklæde ved hver træning. Fitnesscentret er røg og alkoholfrit. Der må ikke indtages euforiserende stoffer eller andre forbudte stoffer før, under og efter træningen. Brug af nævnte midler medfører øjeblikkelig bortvisning. Brug af talkum er ikke tilladt. Der må ikke tales i mobiltelefon eller tages billeder under træning. Mobiltelefon skal være på lydløs. MP3 eller telefon med headsæt til brug for musik må anvendes.

Børn ifølge med forældre må opholde sig i cafeområdet, såfremt det foregår roligt og ikke virker forstyrrende på de øvrige medlemmer. Værdigenstande kan opbevares i værdiskabene. Henvisninger fra instruktørerne/bestyrelsen skal altid følges.

Videoovervågning

Der er opsat videoovervågning i motionscentret til brug for Havndal Fitness. Optagelserne bliver behandlet fortroligt. Dit ansigt skal være synligt og må ikke være tildækket eller sløret.

Doping

Medlemmer af Havndal Fitness er forpligtet til at lade sig dopingteste på forlangende af uvildige repræsentanter. Nægter et medlem at lade sig dopingteste uanset årsagen hertil, betragtes dette som en positiv prøve. Havndal Fitness er medlem af Anti-Doping Danmark og følger reglerne herfor.

Mulighed for indflydelse

Husk at du altid har mulighed for at få indflydelse ved at møde op og bruge din stemmeret til den årlige generalforsamling. Du er også meget velkommen til at give din mening til kende og komme med ønsker til nye tiltag i postkassen.

Åbningstider

Alle dage fra kl. 5-22

Ændringer

Alle væsentlige informationer vil blive opslået i fitnesscentret og på www.havndalfitness.dk.
En evt. nyere version af disse regler og retningslinjer, vil til enhver tid erstatte nuværende.